Toppenbra träning! Jag har tränat hos Brita på PilatesCentrum i några år och det är toppen. Min inre styrka, rörlighet och kroppsmedvetenhet har ökat betydligt. Det är en väldigt bra och härlig träningsform, kan verkligen rekommenderas.
Helene

Effektiv träning. Jag har blivit av med stel och värkande korsrygg tack vare en individuellt anpassad träning på PilatesCentrum. Rekommenderas till alla, både män och kvinnor.
Sven-Olof

Skön träning. PilatesCentrum är ett underbart ställe att träna på. Fräscht och en oerhört proffsig och trevlig instruktör. Jag får verkligen den personliga träning just jag behöver. Rekommenderas varmt.
Anki

Efter att ha skuttat runt på gympa i 20 års tid så är pilatesträningen revolutionerande! Med fokus på kontroll och kvalitet uppnås verkliga resultat.
Marie

Jag tackar Brita för den varierande och stimulerande träningen jag får. Balans, styrka, rörlighet mm. Att ha Brita som personlig tränare är det bästa jag gjort. Jag rekommenderar träningen varmt.
Erna

Jag tycker uppriktigt synd om de som inte upptäckt Pilates. Det är den första träningsform som jag vet att jag kommer att fortsätta med. Tränar man regelbundet kommer resultatet snabbt – och man blir beroende.
Maria